Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

МЗС: «Мантри» Лаврова свідчать - російський військовий корабель тоне

Українська
Все більш відчайдушні мантри глави МЗС Росії Сергія Лаврова про "неонацистів в Україні" та "утиски російськомовних людей" означають лише одне: російський військовий корабель тоне.

Про це заявив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Твітері, передає Укрінформ.

"Все більш відчайдушні мантри міністра Лаврова про неонацистів в Україні та утиски російськомовних людей, щоб виправдати війну Росії проти України, означають лише одне: російський військовий корабель тоне. Його екіпаж у пастці, і щасливого кінця для них не буде", – зазначив він.

Як повідомлялося, 18 лютого глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив про готовність зустрічатися з очільником МЗС РФ Лавровим, якщо той буде налаштований на пошук рішень, а не просування російських наративів.

24 лютого російський президент Володимир пПтін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська під вигаданим приводом "денацифікації" та "демілітаризації" України обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

© 2015-2022 Укрінформ.

Поділитися

Коментар