Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Проведення виборів в РФ і окупованому Криму ставить під сумнів легітимність Держдуми, заявляють в МЗС України

Українська
Київ. 18 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Вибори в Державну Думу РФ, що проходять в неділю, порушують міжнародне право, оскільки проводяться також і на території окупованого Криму, і це підіймає питання легітимності російського парламенту і необхідності посилення введених антиросійських санкцій, заявляє речник МЗС України Мар'яна Беца.
"Ми виходимо з того, що зазначені вибори є ще одним свідченням триваючої збройної агресії Росії проти України, оскільки Крим це Україна, і ми виходимо з того, що зазначені вибори є апріорі нелегітимними, незаконними, порушують міжнародне право, статут ООН, законодавство України, а також порушують Резолюцію Генеральної асамблеї ООН від 27 березня 2014 року, яка підтвердила територіальну цілісність України в її міжнародно визнаних кордонах ", - сказала М.Беца в коментарі агентству" Інтерфакс-Україна "в неділю.
Вона також підкреслила, що проведення виборів "ставить під сумнів легітимність усієї Державної Думи" і свідчить про необхідність посилення введених раніше санкцій "як персональних, так і загальних". "Ми також виходимо з того, що будь-які результати цих виборів є нікчемними і закликаємо світ не визнавати легітимність зазначених виборів, легітимність т.зв. представників і легітимність Державної Думи, і вважаємо, що потрібно посилити список санкцій, тиск на всіх причетних до проведення зазначених виборів" , - додала М.Беца. 
 
© 1992-2016, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар