Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

З Днем Незалежності України!

Українська

Українська асоціація зовнішньої політики щиро вітає колег – дипломатів, усіх своїх друзів і партнерів з Днем Незалежності України! Цьогоріч ми відзначаємо наше головне свято в умовах неспровокованої широкомасштабної військової агресії, яку здійснила росія проти нашої держави. Тому лейтмотивом нашого святкування сьогодні має стати демонстрація важливості об’єднання українського суспільства та консолідації зусиль міжнародного співтовариства у боротьбі проти агресора.

 Яскравим прикладом широкої міжнародної солідарності з Україною у ці важкі часи нашої історії став Саміт Кримської платформи, який щойно завершив свою роботу у Києві. Цей форум, як і безпрецедентна підтримка з боку наших партнерів Збройних Сил України, які ведуть героїчну боротьбу на фронті проти рашистських загарбників, вселяють упевненість у нашій спільній перемозі.

Відзначаючи 31 річницю відновлення незалежності української держави, ми висловлюємо нашим співвітчизникам, як в Україні, так і за її межами щирі побажання миру, відновлення суверенітету держави та її територіальної цілісності, економічного процвітання.

Зичимо усім нам сил і наснаги у спільній боротьбі проти зовнішньої агресії, порозуміння, бо Україна у нас одна!

У цей день бажаємо, щоб наша одвічна мрія про краще майбутнє України в сім’ї успішних європейських держав стала реальністю! Віримо в перемогу! Все в наших руках!

Слава Україні!

 

Поділитися

Коментар