Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Посадовці США та України обговорили розвиток подій на фронті – Білий дім

Українська
Високопоставлені представники адміністрації США й державного керівництва України провели багатосторонні обговорення ситуації на фронті, а також потреби української сторони, які можуть забезпечити Сполучені Штати.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, оприлюдненому за підсумками розмови в п’ятницю, передає Укрінформ.

Сторони обговорили «непохитну підтримку США Збройних сил України, які захищають країну від жорстокого вторгнення РФ».

Читайте також: США підтримують рішення Словаччини передати Україні МіГ-29

При цьому інформується, що українська сторона надала оновлену інформацію про ситуацію в районах бойових дій та висловила вдячність за продовження допомоги США у сфері безпеки.

Офіційні представники США, зі свого боку, підтвердили непохитну підтримку України, яка бореться за власний суверенітет і територіальну цілісність.

Читайте також: Зеленський про засідання Ставки: Головна увага – боям на Донбасі

Як повідомляється, у розмові з американського боку взяли участь радник Білого дому з питань нацбезпеки Джейк Салліван, міністр оборони Ллойд Остін, голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі. З українського боку були представлені керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Олексій Резніков і Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний.

«Наприкінці до розмови приєднався Президент України Володимир Зеленський»,- повідомили в Білому домі.

Поділитися

Коментар