Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Бюджет США на 2017 р.р. по обороні включає $ 350 млн допомоги Україні в секторі безпеки

Українська
Президент США Барак Обама підписав бюджет США на 2017 рік на потреби національної оборони, яким допомога Україні в сфері безпеки збільшена до $ 350 млн.
"Кошторис допомоги на безпеку України в бюджетному році-2017 збільшено, в порівнянні з $ 300 млн, закладеними в аналогічному документі на 2016 г.", - йдеться в повідомленні посольства України в США на сторінці в Фейсбуці.
Документом передбачено виділити кошти для надання допомоги Україні в сфері безпеки, в тому числі летальних оборонних видів озброєнь. Перелік видів допомоги розширено за рахунок включення коштів і технічної підтримки для розробки цілісної системи моніторингу державного кордону України, а також допомоги в підготовці штабних офіцерів і вищого військового командування ЗСУ.
Як повідомлялося, підписаний президентом США законопроект з питань оборонної політики передбачає Обмеження з Військового СПІВРОБІТНИЦТВА Росією. Законом на 2017 рік оборонному відомству виділяється бюджет в розмірі $ 611 млрд. З них $ 3,4 млрд буде спрямовано на "стримування Росії".
 
© 1992-2016, Україна-Інтерфакс

Поділитися

Коментар