Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

ПУТІН ЗІБРАВ РАДУ БЕЗПЕКИ ПІСЛЯ РОЗМОВИ ІЗ ПОРОШЕНКОМ

Українська
Високопосадовці говорили про ситуацію на Донбасі.
Президент Росії Володимир Путін влаштував нараду із членами Ради безпеки після телефонної розмови з українським президентом Петром Порошенком. Про це повідомляє прес-служба Кремля.
У тексті вказано, що російський лідер поінформував учасників зустрічі про розмову.
"Відбувся обмін думками про поточні російсько-українських відносинах і процесі врегулювання на "південному сході України", - повідомляють в Адміністрації російського президента.
Окрім цього, учасники наради говорили про питання соціально-економічного розвитку РФ. 
На зустрічі були присутні голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, керівник Адміністрації президента Антон Вайн, секретар Ради безпеки Микола Патрушев, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін і спецпредставник президента з питань природоохоронної діяльності, екології та транспорту Сергій Іванов.Раніше у прес-службі президента України Петра Порошенка повідомили про його розмову із Путіним. У повідомленні вказувалося, що український гарант закликав звільнити українських заручників, які утримуються в російських тюрмах та на окупованих нею територіях. Окрім цього, він наголосив на важливості допуску уповноваженого  Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув’язнених українців. 
 
©ТСН.ua

Поділитися

Коментар