Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Україна та Британії працюють над угодою про вільну торгівлю - Лондон

Українська
Великобританія має на меті поглиблення економічної співпраці із Україною після виходу зі складу ЄС. Про це заявив міністр міжнародної торгівлі Великобританії Лаям Фокс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми визначили Україну одним із пріоритетних для Британії ринків після Brexit. Наш план - ще більше покращити й лібералізувати торговельні відносини між нами”, - сказав Фокс.  

Він наголосив, що ключовим завданням наразі є “надання певності компаніям, які вже працюють між Україною та Великобританією”. “Посадовці у Об’єднаному королівстві та Україні спільно працюють над розробкою двосторонньої угоди, яка повторить досягнення Зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, і набуде чинності по завершенні перехідного періоду”, - зазначив міністр.

Читайте також: У Британії запрацював закон про походження статків іноземних багатіїв

За його словами, найвищим пріоритетом офіційного Лондона є “мінімізація порушення наших чинних торговельних відносин”. “Запевняю, що наш вихід із ЄС не змінює відданості Великобританії розвитку України, підтримці її зростання та процвітання. Не скасовує він і нашої підтримки санкцій проти Росії”, - зауважив Фокс.

© 2015-2018 Укрінформ

Поділитися

Коментар