Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Понад 94 тисячі громадян повернулися в Україну завдяки дипустановам – МЗС

Українська
Вже 94 356 громадян України повернулися на батьківщину завдяки сприянню дипломатичних установ. Про це повідомляється на сторінці Міністерства закордонних справ у Facebook.
Як зазначається, 160 наших співвітчизників нині перебувають на карантині у різних країнах світу. Зокрема, у Польщі – 106, у Бразилії – 16, у В'єтнамі – 8, ФРН – 7, Нігерії – 8, ОАЕ – 3, США – 2. В Австрії, Азербайджані, Бельгії, Катарі, Китаї, Молдові, Нідерландах, Румунії, Росії, Чорногорії - на карантині по одному українцю.

Водночас 22 громадянина України проходять лікування в інших державах. У ФРН – по 5, у Домініканській Республіці - 4, в Італії, ОАЕ та Польщі – по 2, в Іспанії, Нідерландах, на Сейшельських островах, у США - по одному.

Восьмеро наших співвітчизників одужали: у Японії – 4, в Італії – 2, у Польщі та ФРН – по одному.

Четверо громадянок України за кордоном померли.

Читайте також: МЗС погодило евакуацію росіян і очікує від РФ дозволу на транзит гумдопомоги для України

Як повідомлялося, станом на 22:00 26 березня в Україні за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 196 випадків Covid-19. Зафіксовано 5 летальних випадків Одна людина одужала — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

25 березня уряд України ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

© 2015-2020 Укрінформ

Поділитися

Коментар