Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Голова російської делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Борис Гризлов, який зробив заяву нібито за результатами засідання ТКГ, не брав участь у її черговому засіданні в середу, яке проходило в режимі відеоконференції.

Українська

Голова російської делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Борис Гризлов, який зробив заяву нібито за результатами засідання ТКГ, не брав участь у її черговому засіданні в середу, яке проходило в режимі відеоконференції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело, близьке до переговорної групи.

"Коментарі пана Гризлова, зроблені нібито за результатами роботи ТКГ сьогодні, в яких він знову критикує за нібито пасивну позицію представників української делегації, не відповідають дійсності. Пан Гризлов навіть не брав участь в роботі ТКГ сьогодні", - зазначив співрозмовник агентства.

Джерело повідомило, що з адміністрації президента РФ до роботи ТКГ в режимі конференц-зв'язку підключався дипломат Азамат Кульмухаметов.

Зазначимо, що заяви Гризлова нібито зроблені після засідання ТКГ 27 травня розповсюдили російські інформагентства. Зокрема, вони повідомили, що глава російської делегації заявив, що якщо Україна спробує змінити Мінські домовленості, то це може призвести до непоправних наслідків".

А також, Гризлов озвучив умови скасування бойової готовності терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР" на Донбасі.

© 1994–2020 «Дзеркало тижня. Україна».

Поділитися

Коментар