Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Саміт Україна-ЄС відбудеться 6, а не 1 жовтня

Українська

Саміт Україна-ЄС відбудеться 6 жовтня в Брюсселі.

Відповідна домовленість досягнута під час телефонної розмови президентів Європейської Ради Шарля Мішеля і України Володимира Зеленського, повідомив у себе на сторінці в Твіттері Мішель. "Під час телефонного дзвінка я і Зеленський домовилися зустрітися разом із президентом фон дер Ляйєн у Брюсселі 6 жовтня для проведення 22 саміту Україна-ЄС", — написав він.

Раніше саміт було заплановано на 1 жовтня.

Пізніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в телефонній розмові з високим представником Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозепом Боррелем обговорив підготовку до саміту.

"Міністр запевнив, що Україна залишається відданою імплементації Угоди про асоціацію і прагне до подальшого регуляторного зближення і поступової економічної інтеграції у внутрішній ринок ЄС", - повідомляє прес-служба МЗС України.

Боррель у свою чергу запевнив у дружньому особистому ставленні до України, висловив готовність надалі підтримувати динамічний політичний діалог та міцні партнерські відносини для подальшого поглиблення політичної асоціації та економічної інтеграції між Україною та ЄС

© 1992-2020, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар