Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Комітет ВР ініціює звернення до Зеленського із закликом звільнити Фокіна з ТКГ

Українська

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування та містобудування пропонує президенту України Володимиру Зеленському засудити висловлювання та дії першого заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна і припинити його участь у роботі делегації.

"Верховна Рада звертається до президента України, керівника Ради національної безпеки і оборони Володимира Зеленського із закликом... засудити висловлювання і дії першого заступника голови делегації України в Тристоронній контактній групі Фокіна Вітольда Павловича і припинити його перебування у складі... делегації", - йдеться в проекті постанови, що є у розпорядженні агентства "Інтерфакс-Україна".

У постанові також зазначається, що Верховна Рада висловлює глибоке занепокоєння системними, цілеспрямованими й такими, які ставлять під загрозу державний суверенітет і національну безпеку, висловлювання і дії окремих членів делегації України для участі в Тристоронній контактній групі, зокрема першого заступника голови делегації Фокіна.

© 1992-2020, Інтерфакс-Україна.

Поділитися

Коментар