Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Україна отримала потужний сигнал солідарності від міжнародних партнерів на тлі ескалації з боку РФ - МЗС

Українська

Дедалі більше країн рішуче заявили про підтримку територіальної цілісності і суверенітету України на тлі ескалації ситуації з боку РФ, зазначає речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

На своїй сторінці в Facebook в неділю він зазначив, що глава українського зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба за 11 днів провів 16 телефонних розмов з главами зовнішньополітичних відомств Великої Британії, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Канади, Латвії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Словаччини, США, Франції, Швеції, а також високим представником ЄС і генеральним секретарем ОБСЄ.

"Про свою солідарність з Україною твердо заявили керівники МЗС Болгарії, Литви, Польщі та МЗС Чехії. Генеральний секретар НАТО під час телефонної розмови з президентом України наголосив, що Альянс залишається відданим партнерству з Україною і підтримує нашу країну. Про підтримку України заявив вчора під час зустрічі з главою Української держави і президент Туреччини. Дякуємо всім нашим партнерам за цей прояв солідарності!", - написав Ніколенко.

© 1992-2021, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар