Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зустріч Зеленського і Макрона пройде у форматі обіду

Українська
Президент Франції Еммануель Макрон і Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 квітня, проведуть двосторонню зустріч у форматі обіду.

Про це йдеться в оновленому на сайті Єлисейського палацу порядку денному роботи французького лідера на цей тиждень, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Розмова з Президентом України Володимиром Зеленським», - зазначено у повідомленні.

В анонсі уточнюється, що зустріч пройде у форматі обіду, який заплановано на 13:15 за паризьким часом (14:15 за київським).

Читайте також: Меркель та Макрон закликали Путіна сприяти стабілізації ситуації на сході України

Як розповіли кореспонденту Укрінформу у дипломатичних колах, головного темою зустрічі президентів України та Франції стане ескалація Росією безпекової ситуації на східних кордонах України.

Як повідомлялося, останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, сході і півдні, а також в окупованому Криму. Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир'я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ. Країни-члени ОБСЄ засудили дії Росії з перекидання військ до кордонів України і вимагають пояснень у Москви з цього приводу.

© 2015-2021 Укрінформ.

Поділитися

Коментар