Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Ердоган обговорив із Зеленським можливі переговори між РФ та Україною, питання морських коридорів для експорту української сільгосппродукції

English

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час телефонної розмови з українським колегою Володимиром Зеленським обговорив ситуацію в Україні, висловив готовність виступити посередником у разі проведення переговорів між Україною та Росією, повідомляє агентство Анадолу.

"Туреччина доклала всіх зусиль для продовження переговорів між Україною та Росією і готова надати більше підтримки, зокрема посередництво. Про це президент Ердоган заявив Зеленському телефоном", - повідомляє Анадолу.

Також лідери обговорили безпечні коридори, турецька сторона надала особливого значення коридору для експорту української сільськогосподарської продукції морем.

Раніше в понеділок Ердоган провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої заявив, що Анкара готова прийняти зустріч Росії, України та ООН щодо формування моніторингового механізму на українській території. Він висловив сподівання, що сторони підтримають цю ініціативу.

© 1992-2022, Інтерфакс-Україна.

Share this post

Leave a comment