Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Мир чи Армагеддон? Іншого не дано!

Українська
Тисячолітня історія взаємовідносин України з Росією ніколи не була простою і безхмарною. Були злети і падіння, боротьба і конкуренція, але вона ніколи не носила такого підступного і безжалісного характеру з боку Росії до України, як на сучасному етапі.
Політика Російської Федерації фактично направлена на повне знищення України, її ліквідацію як суверенної держави. Для досягнення цього РФ нехтує всіма міжнародними нормами.
Бомбардування житлових кварталів, лікарень , шкіл, дитячих садочків, а також об’єктів інфраструктури: ТЕС, АЕС, доріг, залізниці, аеропортів тощо.
На даний момент смерть вже тисяч людей, серед яких діти і жінки!!!
Ці злодіяння приведуть до екологічної та гуманітарної катастрофи.
Врешті - решт, має прийти усвідомлення всього людства про необхідність негайно зупинити божевільну агресію РФ! Зупинити сльози і кров невинних людей!
Збройні сили України, бійці тероборони, прості громадяни, кожний на своєму місці, героїчно протистоять агресору. Але їм потрібна дипломатична підтримка і допомога.
Світова історія знає багато прикладів вирішення дуже гострих міжнародних проблем силою дипломатії.
Українська асоціація зовнішньої політики звертається до дипломатів світу об’єднати зусилля для припинення безглуздої , жорстокої війни, розв’язаної РФ. Ми вдячні всім тим, хто вже приєднався до цієї боротьби, зокрема лідерам громадської думки з усього світу, митцям, музикантам, науковцям, спортсменам, і закликаємо до посилення політичного тиску на агресора.
Президент Асоціації, Надзвичайний і Повноважний Посол
В. Хандогій.
Виконавчий директор Асоціації, Надзвичайний і Повноважний Посол
В. Цибух.

Поділитися

Коментар