Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Сунак підтвердив, що Британія надасть 25 тисяч комплектів зимової форми для ЗСУ

Українська
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час телефонної розмови з Президентом Володимиром Зеленським підтвердив, що Британія продовжить надавати військову допомогу Україні, включаючи близько тисячі ракет класу “земля-повітря” та 25 тисяч комплектів форми для ЗСУ, призначеної для екстремальних морозів.

Про це повідомляє пресслужба британського уряду, передає Укрінформ.

Зазначається, що Сунак високо оцінив хоробрість ЗСУ і підтвердив непохитну військову, економічну та політичну підтримку України з боку Великої Британії.

Лідери також обговорили заяви РФ про виведення військ із Херсона, зазначивши, що це продемонструє значний прогрес українських сил і підтвердить слабкість російського військового наступу.

Водночас співрозмовники погодились із тим, що необхідно проявляти обережність, доки над містом не буде піднято український прапор.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Ріші Сунак у телефонній розмові обговорили питання оборонної підтримки України, допомогу для проходження зими, підтримали продовження «зернової ініціативи» і узгодили позиції перед міжнародними заходами.

Поділитися

Коментар