Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Консолідація зусиль українців і партнерів є найпотужнішою зброєю - МЗС

Українська
Консолідація зусиль усіх українців та міжнародних партнерів є найпотужнішою зброєю для повного відновлення територіальної цілісності України.  Про це йдеться в коментарі вітчизняного Міністерства закордонних справ до Дня Соборності України, передає Укрінформ.

У МЗС нагадують, що 22 січня 105 років тому проголосила незалежність Українська Народна Республіка, а вже через рік відбулося політико-правове об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Українську державу.

«Соборність українських земель та єдність українців були і залишаються нашими ціннісними орієнтирами, запорукою непохитності та незламності України. І саме ці цінності ми захищаємо сьогодні, даючи відсіч повномасштабній агресії Російської Федерації проти України», - йдеться в коментарі.

Як зазначили в зовнішньополітичному відомстві, Міністерство закордонних справ на чолі з міністром Дмитром Кулебою, українські дипломати, разом з усім українським народом, відстоюють єдність та незалежність України і докладають максимальних зусиль задля зміцнення обороноздатності, енергетичної та економічної безпеки нашої держави.

Читайте також: «Звуки перемоги почує вся Україна»: Зеленський привітав із Днем Соборності

«Відзначаючи День Соборності України, ми вшановуємо пам’ять українських патріотів, державотворців, усіх загиблих, хто поклали свої життя на захист єдності та незалежності України.

Переконані, що консолідація зусиль усіх українців та міжнародних партнерів є найпотужнішою зброєю для повного відновлення територіальної цілісності нашої держави», - наголосили в МЗС. 

Поділитися

Коментар