Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

У Кремлі заявили, що цілі в Україні можуть бути досягнуті лише військовими засобами

Українська

Прессекретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков у понеділок, 13 березня, заявив, що цілі РФ в Україні "можуть бути досягнуті лише військовим шляхом". Про це інформує УНН, посилаючись на росЗМІ.

Оцінюючи заяву колишнього голови Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганга Ішингера журналістам про те, що «Захід має створити мирний план та контактну групу по Україні», Пєсков наголосив, що він не згоден з цією думкою.

Пєсков заявив, що у вирішенні українського питання не створено необхідні умови для переходу на шлях миру: «Досягнення поставленої мети є для нас пріоритетом і завжди буде таким».

Відповідаючи на запитання про запланований візит голови КНР Сі Цзіньпіна до Росії, Пєсков сказав: «Зазвичай про закордонні візити лідерів офіційно оголошують одночасно за взаємною домовленістю. Ми надамо інформацію з цього питання, коли будемо готові».

За даними Міноборони Великої Британії, армія Росії зазнає надзвичайно великих втрат в Україні, але це майже не стосується Москви та Санкт-Петербурга, дітей російської еліти проблема обходить боком.

© УНН

Поділитися

Коментар