Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Заява Української асоціації зовнішньої політики

Українська

                                                                                                                    ЗАЯВА

                                                                                           Української асоціації зовнішньої політики

 

         Українська  асоціація зовнішньої політики рішуче засуджує варварські терористичні акти, скоєні 22 березня 2016 року у Брюсселі, жертвами яких стали десятки безневинних людей. Члени Асоціації висловлюють свої щирі співчуття родинам, близьким і друзям загиблих усім бельгійцям і разом з ними глибоко переживають жахливі наслідки цього зухвалого терористичного нападу.

          Для нас Брюссель є уособленням європейської перспективи України, яка зробила свій цивілізаційний вибір – бути в сім’ї успішних демократичних держав. Тому терористичний замах на Брюссель ми сприймаємо, як цинічний замах на європейські цінності, за торжество яких в Україні віддали своє життя десятки українських патріотів під час Революції Гідності. А тисячі стали жертвами терористів на сході нашої держави.

         Вибухи в мирному толерантному Брюсселі продемонстрували , що терористична загроза в усіх її проявах досягла апогею. Потрібні скоординовані спільні зусилля на всіх фронтах боротьби з цією загрозою та тими, хто спонсорує і підживлює цю пошесть.

         Українська асоціація зовнішньої політики як громадське професійне об’єднання дипломатів закликає уряд України разом з урядами інших держав-членів ради Безпеки ООН стати на чолі активних дій по боротьбі зі спільним ворогом до повної ліквідації міжнародного тероризму і повернення миру і спокою в наше життя.  

22 березня 2016 р.

м. Київ

Поділитися

Коментар