Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

До 15 тисяч українців зможуть працевлаштуватися на будівництвах Ізраїлю

Українська

ТЕЛЬ-АВІВ, 9 червня - РІА Новини. До 15 тисяч українських фахівців зможуть отримати роботу на ізраїльських будівництвах, завдяки угоді, яку уклали на цьому тижні уряди двох країн, повідомило посольство України в Тель-Авіві.

Ізраїль відчуває дефіцит будівельників. Запрошуючи фахівців з-за кордону, поки в першу чергу сусідів-палестинців і китайців, він розраховує стримати зростання цін на нерухомість і збільшити обсяги житла, що зводиться.

"Відповідно до угоди, 10-15 тисяч українських фахівців, в першу чергу будівельних спеціальностей, з підтвердженою кваліфікацією зможуть працевлаштуватися в будівельних компаніях Ізраїлю і отримувати гарантовану зарплату, медичну страховку та мати належні умови праці", - йдеться в повідомленні посольства.

Підписи під документом поставили глава МЗС України Павло Клімкін та посол Ізраїлю в Києві Елиав Білоцерківський. Клімкін на церемонії підписання назвав домовленості "унікальною можливістю" для українців отримати в Ізраїлі необхідні навички, щоб розвивати бізнес після повернення на батьківщину.

© РИА Новости 

Поділитися

Коментар