Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

На саміті НАТО в Варшаві буде узгоджений пакет допомоги Україні на сектор оборони і безпеки - Порошенко

Українська
Київ. 2 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Президент України Петро Порошенко повідомив, що в ході саміту НАТО в Варшаві буде схвалений пакет допомоги Україні на сектор безпеки та оборони.
"Особливістю участі нашої держави в саміті НАТО в цьому році стане те, що Україна буде єдиною державою-партнером Альянсу, у якого в його рамках відбудеться окреме засідання на найвищому рівні - Комісії Україна-НАТО. Це свідчить і про високу увагу з боку країн альянсу, і про віддану підтримку союзниками нашої держави в складних умовах, і налаштованість на подальше зміцнення особливого партнерства, яке є в України і НАТО ", - сказав глава держави під час церемонії передачі прибулих з США контрбатарейна радарів в аеропорту Бориспіль в суботу.
Він додав, що за результатами саміту "ми узгодимо комплексний пакет допомоги - документ, спрямований на зміцнення оборони нашої держави за допомогою більш потужних структур безпеки".
"Цей пакет дозволить нам консолідувати існуючі напрямки підтримки НАТО і допоможе нам встановити більш дієву, ефективну оборону і безпеку, яка теж буде реформуватися за графіком, який затверджений в стратегічному оборонному бюлетені", - сказав П.Порошенко. Президент зазначив, що Альянс рішуче підтримує Україну і засуджує агресивні дії Росії проти України.
 
© 1992-2016, Интерфакс-Украина

Поділитися

Коментар