Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

США, Німеччина та Франція спільно працюють над українським питанням - Керрі

Українська

Державний секретар США Джон Керрі на зустрічі з главою МЗС Німеччини Франком Вальтером Штайнмаєром у четвер у Вашингтоні обговорив з ним питання російської агресії на сході Європи та процес імплементації Мінських домовленостей.

Про це глава Держдепартаменту США заявив під час спільної прес-конференції за результатами зустрічі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми дуже тісно співпрацюємо над повною імплементацією Мінських домовленостей, де Німеччина й Франція є нашими провідними делегаціями на переговорах", - розповів Керрі про зміст переговорів з німецьким колегою.

Держсекретар США наголосив, що країни намагаються працювати згуртовано для того, щоб повністю реалізовувати цілі з відновлення суверенітету України, "чого вона заслуговує і потребує".

Сторони також обговорили інші важливі міжнародні питання. Як зазначив Керрі, в діалозі з Німеччиною США глибоко зосереджені на вирішенні ситуації в Лівії, Ємені, Сирії, Афганістані та в процесі близькосхідного врегулювання.

"Ми пов'язані між собою, як ніколи раніше. Ми нещодавно зустрічалися в Брюсселі, ми щойно зустрічалися в Лондоні, і ми обидва маємо тверду прихильність міцному Євросоюзу й дуже потужному НАТО та продовжуємо рішучу взаємодію з усіх питань, які постають перед нами", - наголосив глава Держдепартаменту США.

© 2015 Укрінформ

Поділитися

Коментар