Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Глава МЗС Франції закликав визначити винних у ситуації на Україні

Українська
Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Ейро зізнався, що не завжди розуміє, хто винен в ситуації на Україні і закликав «нормандську четвірку» розібратися в цьому питанні.
«Ми повторюємо знову і знову, від випадку до випадку, на зустрічах з міністрами і главами держав, що потрібно по-справжньому вдихнути життя в цей (нормандський) формат, щоб повернутися до питання і зрозуміти, хто відповідальний за це: росіяни? українці? - Я сам ставлю собі запитання іноді », - наводить РІА «Новини» його слова на виступі в Центрі стратегічних міжнародних досліджень у Вашингтоні.
«Чи влаштовує кожного з них поточний статус-кво, нас не влаштовує. Ми будемо продовжувати намагатися знайти рішення по санкція ... Ми хотіли б скасувати санкції, але потрібні результати », - продовжив він.
Додавши, що, «коли настав дедлайн по санкціям, європейці вирішили, що результатів недостатньо, щоб скасувати санкції».
«Нормандська четвірка», «нормандський формат» - дипломатична група високопоставлених представників чотирьох країн (Німеччини, Росії, України і Франції) щодо врегулювання ситуації на сході України.
За даними ООН на початок червня 2016 року, щонайменше 9,3 тис. людей загинули і 21,5 тис. були поранені з початку конфлікту в Донбасі.

© 2005 - 2016 ООО Деловая газета «Взгляд»

Поділитися

Коментар