Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зеленський не сказав, чи планує зустрітися з Байденом найближчим часом

English

Президент України Володимир Зеленський не сказав, чи планує він найближчим часом зустрітися з президентом США Джо Байденом. Проте Зеленський переконаний, що Байден із задоволенням відвідає Україну, коли у нього буде можливість. Про це він сказав під час спільної пресконференції з премʼєр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном, передає кореспондент УНН.

На запитання, чи планує він найближчим часом зустрітися з Байденом особисто, Зеленський сказав: «Іноді ми зустрічаємося з президентом Байденом. Ви знаєте, що ми запрошували президента і коли буде у нього можливість, я думаю, що він із задоволенням відвідає Україну. Це важливий сигнал підтримки нашого суспільства. Тим не менше у нас сьогодні є різні засоби для спілкування з президентом США, ми вдячні за їх велику допомогу».

Видання Dziennik Gazeta Prawna повідомило, що Президент України Володимир Зеленський може відвідати Польщу для зустрічі з Президентом США Джо Байденом.

Президент Джо Байден відвідає Польщу цього місяця, щоб відзначити річницю російського вторгнення в Україну.

На початку лютого на запитання про зустріч з Байденом Зеленський відповів, що його не запрошували в Польщу для зустрічі з Байденом.

Share this post

Leave a comment