Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Пєсков вважає заяви про підготовку нападу Росії на Україну "не зовсім пристойними"

English

Заяви американської та української розвідок про підготовку вторгнення Росії в Україну є "істерикою, що штучно нагнітається", яка може призвести до провокацій. Такі заяви є нелогічними та не зовсім пристойними, вважає Дмитро Пєсков.

Заяви розвідок США та України про вторгнення російських військ в Україну є нелогічними та не зовсім пристойними. Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков у неділю, 21 листопада.

"Ця істерика нагнітається штучно. Звинувачують у якійсь незвичайній військовій активності на нашій території ті, хто пригнав свої збройні сили через океан. Тобто Сполучені Штати Америки", - заявив Пєсков.

Напередодні МЗС РФ вирішило опублікувати дипломатичне листування міністрів закордонних справ РФ, Німеччини та Франції на тему підготовки зустрічі у "Нормандському форматі". Також ASPI news повідомляло, що глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів спікеру президента РФ Дмитру Пєскову на його заяву щодо вступу України до НАТО. Він заявив, що Україну не хвилює думка Росії щодо цього.

© 2019 Інформаційне агентство ASPI

 


 

Share this post

Leave a comment