Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

США готують новий пакет економічної допомоги для України - Білий дім

Українська
Білий дім офіційно підтвердив, що американська сторона опрацьовує разом з українським урядом новий пакет економічної допомоги Україні на тлі агресії з боку РФ.

Про це заявила в середу під час регулярного пресбрифінгу речниця Білого дому Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Так, ми обговорюємо з українською стороною пакет економічної допомоги», - підтвердила офіційна представниця адміністрації Байдена.

Вона нагадала, що про це йшлося під час розмови президентів Байдена й Зеленського минулого тижня, й зараз обговорення наступних кроків продовжується на рівні урядових структур США й України.

Читайте також: Путін не має жодного права вето на членство України в НАТО – Пентагон

Псакі також зауважила, що це не перший пакет економічної допомоги, який США надає українській стороні разом з підтримкою у сфері безпеки, а також у гуманітарній сфері. Тож, за її словами, нинішні обговорення спиратимуться на цей досвід.

Як повідомляв Укрінформ, після розмови президентів США й України 27 січня американська сторона поінформувала, що обмірковує шляхи додаткової допомоги для економіки України в умовах військового тиску з російського боку.

© 2015-2022 Укрінформ

Поділитися

Коментар