Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Нуланд прибула до Росії для розмови з помічником Путіна про Україну

Українська

Вікторія Нуланд вже перебуває в Калінінградській області. Сьогодні вдень вона зустрічається з помічником президента Росії Владиславом Сурковим. Зустріч відбудеться в Калінінграді, повідомляє ТАСС. Очікується, що консультації проходитимуть в закритому режимі у резиденції президента Володимира Путіна в місті Піонерський, на березі Балтійського моря.

За попередніми даними, Вікторія Нуланд і Владислав Сурков планують консультації щодо виконання мінських угод з врегулювання конфлікту на Донбасі.

13 січня після завершення засідання тристоронньої контактної групи спеціальний представник ОБСЄ у цій групі Мартін Сайдік повідомив, що сторони конфлікту в Україні знову спробують повністю припинити вогонь з 14 січня. Проте повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні "режиму тиші".

США є одним із головних союзників України в її протистоянні агресії Росії.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/politics/1237485-nuland-pribula-do-rosiji-dlya-rozmovi-z-pomichnikom-putina-pro-ukrajinu.html

Поділитися

Коментар