Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Війну проти України веде не лише Путін, а мільйони росіян - Кислиця про публікацію в NYT

Українська

Як передає Укрінформ, таким чином він прокоментував у соцмпрежі Х публікацію в New York Times «Російські жінки протестують проти тривалого перебування військових в Україні», у якій розповідається про критичні настрої в РФ щодо воєнної політики Кремля. 

На думку Кислиці, ця публікація в NYT є досить важливою з цілої низки причин, проте, можливо, не з тих, які мали на увазі редактори.

«Один важливий висновок з неї полягає в тому, що російські жінки не проти агресивної війни, розпочатої Путіним і вочевидь підтримуваної населенням загалом», - зазначив постпред.

За його словами, жінки в Росії насправді вважають, що загарбники - це «герої», яких просто потрібно міняти.

Протестувальниці намагаються підкреслити свою патріотичність, лише «просять Кремль запровадити ротацію військ», цитує постпред публікацію.

Читайте також: Дружини військових РФ вийшли на протест у Москвірозвідка Британії пояснилапро що це свідчить

«Тож не дайте ввести себе в оману! Це не просто війна Путіна, це війна мільйонів чоловіків і жінок в Росії - матерів, дружин, дочок, сестер», - наголосив Кислиця.

За його словами, прикро, що видання не змогло передати це, обмежившись лише одним аспектом проблеми.

У публікації, розміщеній у NYT у понеділок, ідеться про те, що в Росії протягом останніх тижнів нібито набирає обертів низовий рух жінок, які обурюються відсутністю ротації військових. Їх, мовляв, мобілізували «для ведення бойових дій на невизначений термін для захисту їхньої російської батьківщини».       

© 2015-2023 Укрінформ

Поділитися

Коментар