Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Дмитро Кулеба зробив заяву про повернення до України військовозобов'язаних чоловіків

Українська

В питанні щодо повернення військовозобов'язаних чоловіків додому йдеться про справедливість.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив під час спільної пресконференції з латвійським колегою Байбою Браже, передає видання "РБК-Україна".

"Думаю, що це справедливо до українських чоловіків в Україні. Думаю, що це буде справедливо щодо них, якщо чоловіки з-за кордону повернуться в Україну", — заявив міністр.

Чиновник зауважив, що усі чоловіки призовного віку, які виїхали з України після початку повномасштабного вторгнення РФ, отримували правові статуси та соціальні виплати, оскільки вони є громадянами України.

"Моїм завданням, як дипломата, є захист українців за кордоном, і я буду це робити. Але, як я вже згадував, йдеться про справедливість. Справедливість у відносинах між українськими чоловіками за кордоном і українськими чоловіками в Україні. І справедливість у відносинах між державою Україна та громадянином України", — зауважив Кулеба.

Читайте також: За неповідомлення про родичів на тимчасово окупованій території працівникам загрожує звільнення: ВР ухвалила закон.  

© "Трибун", 2011-2024.  

Поділитися

Коментар