Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Делегація USAID в Краматорську обговорила співробітництво та координацію

Українська

Про це у понеділок повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної держадміністрації.

«У Краматорську відбулася робоча зустріч представників Донецької облдержадміністрації на чолі з очільником області Олександром Куцьом та делегації Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Під час зустрічі сторони обговорили майбутні програми USAID націлені на розвиток економіки, малого та середнього бізнесу, громадянського суспільства та впровадження послуг, а також можливості для подальшого співробітництва та координації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Краматорську воду подають за графіком тільки вранці та ввечері

В ОДА нагадали, що у травні 2018 року під час прес-конференції у Слов’янську керівник бюро USAID у справах країн Європи та Євразії Брок Бірман заявив про надання Україні протягом наступних п’яти років 125 мільйонів доларів від USAID для допомоги Донбасу та навколишнім регіонам, які постраждали від збройного конфлікту.

Мета цієї допомоги – сприяти усуненню впливу кремлівської агресії, яка чинить розбрат, та подоланню наслідків збройного конфлікту, що нині триває у регіоні.

© 2015-2018 Укрінформ

Поділитися

Коментар