Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Порошенко відреагував на нові санкції США проти Росії через окупацію Криму та Донбасу

Українська

Порошенко підкреслив, що вже протягом понад 4 років вдається не лише зберігати, але й посилювати санкційний тиск проти агресора.
Президент України Петро Порошенко привітав нові санкції США проти Росії, запроваджені в зв’язку з ситуацією в окупованому Криму та Донбасі. Порошенко назвав це рішення Вашингтона “чітким сигналом”, йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook. Читайте також У США обґрунтували запроваджені проти Росії санкції через окупацію Криму і Донбасу "Чіткий сигнал - всі, хто причетний до злочинної окупації українського півострова та гібридну агресію на Донбасі, не уникнуть відповідальності. Думаю, що і наші інші партнери мали б наслідувати цей приклад. Спільним трансатлантичним фронтом змусимо Кремль змінити свою поведінку, забрати своїх найманців з України, повернути вкрадені території та поважати міжнародне право", - зауважив глава держави. Порошенко підкреслив, що вже протягом понад 4 років вдається не лише зберігати, але й посилювати санкційний тиск проти агресора.

Як повідомляв УНІАН, у четвер, 8 листопада, Управління з контролю за іноземними активами Держказначейства США запровадило нові фінансові санкції проти трьох фізичних осіб і 9 компаній у зв'язку з ситуацією в окупованих Росією Криму та на Донбасі.

©УНІАН
 

Поділитися

Коментар