Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Американська адміністрація поглиблює зусилля в боротьбі з російською пропагандою й дезінформацією

Українська
Американська адміністрація поглиблює зусилля в боротьбі з російською пропагандою й дезінформацією та, за заявами представників Держдепартаменту США, "переходить у наступ".

Про це йдеться в публікації американського центрального видання The Washington Times за результатами спілкування з координатором Центру Глобальної взаємодії США.

"Державний департамент підсилює секретний центр контрпропаганди для боротьби дезінформацією з боку Росії у майже двох десятках країнах", - зауважується в публікації.

Як стверджують чиновники адміністрації Трампа, протидія РФ посилюється в рамках широкої діяльності Центру глобальної взаємодії. 

Читайте також: США тісно взаємодіють з Європою в реагуванні на агресію РФ у Чорному морі – Помпео

"Ми переходимо в наступ, і ми наступатимемо на основних супротивників нашої держави у сфері пропаганди та дезінформації", - наводить видання слова координатора Центру Даніеля Кіммаджа. 

За словами чиновника, найбільш пряму загрозу становить Росія, після неї визначені Китай та Іран. 

"Ми створили нові команди, орієнтовані на Росію, Іран та Китай. У нас є дуже активна науково-технічна команда", - зауважив Кіммадж.

Глобальний центр взаємодії створений розпорядженням Державного секретаря США у квітні 2016 року. Його метою координація зусиль уряду США з боротьби з пропагандою та дезінформацією з боку міжнародних терористичних організацій та зарубіжних країн.

© 2015-2018 Укрінформ

Поділитися

Коментар