Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Перший канадсько-український бізнес-форум відбудеться в Торонто

Українська

Урядові делегації Канади та України 20 червня візьмуть участь в канадсько-українському бізнес-форумі, який відбудеться напередодні підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною і Канадою.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

"В рамках форуму пройде низка двосторонніх зустрічей: міністрів Степана Кубіва та Христі Фріланд; представників українського Уряду та потенційних інвесторів. Українські бізнесмени також матимуть змогу обговорити шляхи двосторонньої співпраці зі своїми канадськими колегами", - йдеться у повідомленні.

Традиційно бізнес-форум складається з кількох панельних дискусій, на яких українські міністри представляють бізнесу останні досягнення в реформі галузей. На канадсько-українському бізнес-форумі на учасників чекають панелі присвячені реформам в сільському господарстві, енергетиці, інфраструктурі та ІТ.

Канадсько-український бізнес-форум є продовженням традиції двосторонніх форумів, яку уряд започаткував минулого року під час першого американськo-українського бізнес-форуму у Вашингтоні (липень 2015). Також відбулися німецько-український бізнес-форум у Берліні (жовтень 2015) та бізнес-форум Нідерланди-Україна в місті Нутдорп (Нідерланди) (березень 2016).

© 2015 Укрінформ

Поділитися

Коментар