Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

На нараді у Зеленського з підготовки до нормандського саміту затверджені 5 сценаріїв реінтеграції окупованих територій Донбасу - Офіс президента

Українська
За участю президента України Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада в рамках підготовки до зустрічі в "Нормандське форматі", в ході якої обговорили та затвердили можливі сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.
"На нараді затвердили п'ять сценаріїв реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу. В рамках обговорення сценаріїв і вивчення деталей глава Української держави дав доручення головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчак найближчим часом відвідати територію проведення Операції об'єднаних сил", - повідомляє у вівторок ввечері прес-служба Офісу президента.
Згідно з інформацією, Зеленський чітко окреслив позицію про неприпустимість вирішення проблеми окупованих територій військовим шляхом і необхідності досягнення миру на сході України політико-дипломатичними методами. Секретар РНБО Олексій Данилов висловив упевненість, що за підтримки міжнародних партнерів України зможе повернути тимчасово окуповані території і припинити військові дії.
"Вирішено, що перед зустріччю в нормандської форматі відбудеться засідання РНБО під головуванням президента України Володимира Зеленського", - йдеться в повідомленні.
 
© 1992-2019, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар