Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Рада завтра призначить трьох нових міністрів — Разумков

Українська
Верховна Рада на завтрашньому засіданні призначатиме нових членів Уряду.

Про це журналістам повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо кадрових питань, я очікую, що будуть ухвалені деякі рішення. Ми чекаємо від наших колег документи. Будуть відбуватися зміни в уряді. Якщо все буде добре, обиратимуть деяких міністрів", - сказав Разумков.

Читайте також: Очільники МОЗ та Мінфіну подали у відставку — Геращенко

Він підтвердив, що міністром охорони здоров'я буде Максимом Степанов, енергетики та вугільної промисловості - Ольга Буславець, фінансів - Сергій Марченко.

"Я впевнений, ви уже бачили ці кандидатури", - прокоментував Разумков.

Читайте також: Геращенко назвала кандидатів на посади глав трьох міністерств

Що стосується закону про ринку землі та закону про банки, Разумков відзначив, що наразі відбуваються дискусії з цього питання.

"Якщо ми говоримо про це пленарне засідання, поки що таке рішення не було прийнято. Ми дискутуємо з колегами", - додав Разумков.

Як раніше повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, 30 березня може відбутися одразу два позачергових засідання Верховної Ради. 

Читайте також: У "Слузі народу" не виключають завтра ще одного засідання Ради

На другому позачерговому засіданні ВР, за його словами, можуть розглянути законопроєкт щодо неповернення націоналізованих банків колишнім власникам, земельний законопроєкт, а також проєкт задля того, щоб Укрпошта в умовах карантину могла "нормально нараховувати пенсії та видавати їх"

© 2015-2020 Укрінформ.

Поділитися

Коментар