Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Україна передала ЄС заповнену другу частину опитувальника для набуття статусу кандидата, позитивні висновки очікуються наприкінці місяця - Стефанішина

Українська

Віцепрем'єр - міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина повідомила, що Україна передала Європейському Союзу заповнену другу частину опитувальника для набуття статусу кандидата на членство в Євросоюзі.

Згідно з повідомленням пресслужби віцепрем'єра, сьогодні, 9 травня, Україна передала Європейському Союзу заповнену другу частину опитувальника, необхідну для набуття статусу кандидата на членство в ЄС.

Зазначено, що в цьому документі Україна оцінювала відповідність українського законодавства європейському (acquis communautaire), а відповіді на другу частину становлять майже 4 тис. сторінок, на яких розгорнута картина стану українського законодавства після восьми років виконання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Ми оптимістично налаштовані на те, що наприкінці цього місяця буде підписано позитивний висновок президентом Єврокомісії щодо майбутнього руху України до ЄС", - сказала Стефанішина в ефірі національного телемарафону.

© 1992-2022, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар