Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Прессекретар Білого дому Псакі провела останній брифінг у Білому домі

Українська

Прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі провела у п'ятницю останній брифінг, перш ніж завершити кар'єру в адміністрації.

"Я працювала з прекрасними людьми в адміністрації, із чудовою командою, багато хто з них наразі тут. Я шалено за ними сумуватиму", - сказала вона, стримуючи емоції.

Псакі зазначила, що її колеги - "неймовірно розумні, працьовиті, добрі люди". Вона також подякувала всім журналістам, які брали участь у брифінгах.

"Дякую за те, що ви робили, дякую за те, що завдяки вам я ставала кращою. Найголовніше - дякую за роботу, яку ви виконували щодня на благо нашої країни", - сказала вона.

Наступницею Псакі стане її чинний заступник Карін Жан-П'єр.

Раніше портал Axios повідомляв, що Псакі має намір перейти на роботу на телеканал MSNBC. Вона вестиме шоу для MSNBC на стримінговій платформі NBC Universal, а також братиме участь у різних шоу в прямому ефірі телеканалу.

У період президентських кампаній Барака Обами 2008 та 2012 років Псакі обіймала посаду його прессекретаря. 2013 року вона стала офіційним представником Держдепу США. У 2017 році Псакі розпочала роботу політичним коментатором на каналі CNN. У 2020 році вона повернулася до адміністрації на посаді прессекретаря Білого дому.

© 1992-2022, Інтерфакс-Україна.

Поділитися

Коментар