Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

До Держдуми внесли законопроект про порядок прийняття до складу РФ нових територій

Українська

У Держдуму внесли законопроект про порядок прийняття до складу Росії нових територій, передає УНН.

Так, до Держдуми внесено законопроект про внесення зміни до статті 4 федерального конституційного закону "про порядок прийняття до Російської Федерації та освіти у її складі нового суб'єкта Російської Федерації".

«Прийняття у Російську Федерацію як нового суб'єкта іноземної держави або її частини здійснюється з урахуванням поділу більшістю громадян іноземної держави або її частини культури Російської Федерації як унікальної спадщини її багатонаціонального народу», - йдеться у тексті документа.

Прийняття поправок закріпить на законодавчому рівні норму, яка передбачає, що анексія не буде залежати від «розташування кордонів іноземної держави чи його частини».

Фракція ЛДПР (Ліберально-демократична партія Росії) внесла до держдуми проект заяви про нібито “визнання геноциду росіян в Україні”.

Російські окупаційні війська незаконно вторглися на територію суверенної держави Україна та почали бомбардувати мирне населення у різних регіонах країни 24 лютого, о 04:40 ранку.

Свої злочини кремлівська влада аргументувала “розташуванням українських військ на територіях пологових будинків, лікарень, дитячих садків та житлових кварталів”.

В результаті Міжнародний суд ООН 16 березня виніс рішення у справі "Україна проти Росії", ухваливши, що Росія повинна негайно припинити військові дії в країні.

Проте Кремль вважав це рішення “несправедливим”, а представники Москви не з'явилися на слухання у Міжнародному суді в Гаазі за позовом Києва.

Поділитися

Коментар