Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Місія МВФ та представники України досягли згоди щодо економічної політики

Українська

Експерти МВФ та представники Міністерства фінансів України, Національного банку України й інших органів влади досягли згоди на робочому рівні щодо економічної політики в рамках Моніторингової програми із залученням Ради директорів Фонду. Про це повідомив міністр фінансів України Сергій Марченко, передає УНН з посиланням на Мінфін.

“Я вдячний експертам МВФ за продуктивні дискусії, які допомогли нам узгодити подальшу економічну політику України, спрямовану на збереження загальної стійкості в умовах повномасштабної війни. Розраховуємо на продовження тісної співпраці в найближчому майбутньому”, — зазначив Марченко.

Повідомляється, що представники України запросили чотиримісячну Моніторингову програму із залученням Ради директорів МВФ, щоб визначити напрями податково-бюджетної та монетарної політик Уряду України й НБУ задля підтримки макроекономічної та фінансової стабільності, а також наблизити країну до запуску нової повноцінної програми співпраці з МВФ.

11 листопада Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) розпочала роботу онлайн щодо запиту влади України на моніторингову програму, проведе переговори з представниками України.

Поділитися

Коментар