Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Прем’єр Грузії заявив, що українські політики втручаються у справи його країни

Українська
Прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі закликав Президента України Володимира Зеленського та українських політиків утриматися від втручання у внутрішні справи Грузії.

Як передає Укрінформ, про це він сказав в ефірі каналу Imedi.

"В Україні складна ситуація. Очікується ескалація. За нашою інформацією, Україна готує контратаки, ймовірно, будуть дуже важкі бої в Донецькій області в цілому, а після падіння Бахмута ситуація, ймовірно, стане ще складнішою" - зазначив Гарібашвілі.

Читайте також: У Грузії затримали бійця, який воював добровольцем за Україну

Також розкритикував Зеленського за слова підтримки учасників протестів проти закону про "іноагентів".

"Коли людина, яка воює, виходить і відповідає на деструктивну акцію, яку проводять кілька тисяч людей тут, у Грузії, це прямий доказ того, що ця людина залучена, мотивована, щоб тут щось сталося. Вийшов Кличко, вийшов Фейгін, вийшли якісь невідомі люди, українські політики, Арахамія і якісь брудні невдахи, які кажуть, що потрібні зміни, переворот, що є прямим втручанням [в політику країни]" - заявив прем’єр Грузії.

Водночас Гарібашвілі зазначив, що бажає Україні миру та об’єднання країни.

"Але спочатку подбайте про себе і країну, а ми будемо дбати про нашу країну. Я хочу сказати це всім", - сказав Гарібашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер владна партія «Грузинська мрія» та рух «Сила народу» вирішили відкликати з парламенту законопроєкт про «іноагентів», ухвалений у першому читанні. Представництво Євросоюзу в Грузії привітало це рішення.

© 2015-2023 Укрінформ

Поділитися

Коментар