Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Більшість українців, які постраждали від трудової експлуатації в 1-м півріччі 2017 року, працювали в РФ і Польщі - МОМ

Українська
Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні з початку поточного року надав допомогу 639 українцям, постраждалим від торгівлі людьми (більше 90% - від трудової експлуатації).
"З січня по червень поточного року МОМ надала допомогу 639 особам, які постраждали від торгівлі людьми, що на 30% більше, ніж за аналогічний період 2016 року. Більше 90% постраждалих в результаті трудової експлуатації, понад 80% постраждалих на території сусідніх держав, переважно Російської Федерації та Польщі ", - йдеться в прес-релізі представництва МОМ в Україні, поширеному в п'ятницю, напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми (30 липня).
Глава представництва МОМ в Україні Манфред Профазі констатує: "Ще однією загрозливою тенденцією є те, що сьогодні кожен п'ятий українець готовий прийняти ризиковане пропозицію працевлаштування, що може закінчитися його експлуатацією".
МОМ запустила оновлений сайт Національної безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та для консультування мігрантів - www.527.org.ua. Інформація на сайті попереджає про загрози торгівлі людьми і допомагає більше дізнатися про безпечну міграції. 
 
© 1992-2017, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар