Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Успішні реформи - найкраща відповідь російській дезінформації - посол Данії

Українська
Проведення Другої міжнародної конференції з питань українських реформ 27 червня у Копенгагені сприятиме консолідації світової спільноти та посиленню її підтримки реформ в Україні.

На цьому наголосив посол Королівства Данія в Україні Рубен Медсен під час форуму Реанімаційного Пакету Реформ «Чи є вікно можливостей для реформ за рік до виборів?», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Проведення конференції буде давати можливість обговорити реформи та здобутки, а також пріоритети на майбутнє. Також це буде можливість для міжнародної спільноти консолідувати та посилити свою підтримку реформ в Україні», - підкреслив дипломат.

Він також наголосив, що Україна може і надалі розраховувати на повну підтримку міжнародної спільноти, зокрема данського народу, у процесі реформування.

Читайте також: Ердоган пропонує Росії спільне виробництво ракет С-500

«Наше рішення приймати цю подію (конференцію з питань українських реформ - ред.) - це відображення високого політичного пріоритету, який ми надаємо відносинам з Україною. Успішні реформи - це найкраща відповідь російській дезінформації та агресії», - заявив посол Данії.

Минула конференція пройшла в Лондоні у липні 2017 року, у ній брав участь Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

© 2015-2018 Укрінформ. 

Поділитися

Коментар