Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Порошенко про "Сі Бриз": В планах на 2019 рік - збільшити контингент учасників і розширити райони проведення навчань

Українська
Президент України Петро Порошенко заявляє про плани збільшити контингент військових-учасників і розширити райони проведення навчань "Сі Бриз" вже в наступному році.
"Наша співпраця (з країнами-членами НАТО і союзниками - ІФ) свідчить про єдність і готовність разом захищати мир і спільні цінності. В планах же на наступний рік - збільшити контингент військових-учасників навчань, особливо військово-морських сил, і розширити райони проведення навчань "Сі Бриз-2019", - написав глава держави на сторінці в Фейсбуці.
Він нагадав, що в поточному році в військово-тактичних навчаннях "Сі Бриз-2018" взяли участь представники 19 країн-членів НАТО і союзників.
"Оцінка менторів з 8 країн-членів Альянсу чітка і однозначна - завдяки вченням був зроблений великий крок вперед щодо підвищення рівня взаємодії і координації ВМС України і військових сил країн-союзників. І військові навчання" Сі Бриз-2018 "- це не тільки підвищення такий сумісності, а й нарощування рівня морської і польової виучки та злагодженості багатонаціональних підрозділів ", - зазначив П.Порошенко.
Українсько-американські навчання "Сі Бриз-2018" ( "Sea Breeze-2018") проходили 9-21 липня. Крім України і США, до навчань в цьому році приєдналися Болгарія, Великобританія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Індія, Італія, Канада, Литва, Молдова, Норвегія, ОАЕ, Польща, Румунія, Туреччина та Швеція. 
 
© 1992-2018, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар