Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Литовсько-польсько-українська бригада розпочала участь в навчаннях "Анаконда 2016"

Українська

Київ. 7 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Литовсько-польсько-українська бригада почала польову виучку за сценарієм операцій по стабілізації в рамках навчань "Анаконда 2016", які проходитимуть на полігоні Нова Деба в Польщі до 17 червня, повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України у вівторок.

За словами командира ЛітПолУкрбріг Адама Йокс, ці навчання відкривають широкі можливості для поглиблення співпраці між країнами-партнерами, дозволяють підвищити рівень підготовки та зміцнити взаєморозуміння між військовослужбовцями. "Анаконда 2016" дає управління бригади та підрозділам можливість підтвердити взаємосумісність, а також налагодити співпрацю з існуючими та потенційними партнерами ", - сказав А.Йокс.

За словами заступника командира бригади Володимира Юданова, для литовсько-польсько-української бригади це перший значний захід бойової підготовки з моменту її відкриття 26 січня 2016 року.

Навчання "Анаконда 2016" проходять на найбільших полігонах Збройних сил Польщі. У них беруть участь більше 31 тис військовослужбовців з 23 країн світу. 

© 1992-2016, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар