Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Посол України в Литві подякував громаді за підтримку Батьківщини

Українська
Посол України в Литві Володимир Яценківський подякував українській громаді за підтримку і допомогу України. Про це дипломат сказав у своєму вітанні з нагоди Нового 2019 року та Різдва Христового, повідомляється на сайті диппредставництва.

«Сердечно вдячні кожному з Вас за підтримку і допомогу Україні, за Вашу єдність, добрі справи, за непохитну Віру у нашу спільну Перемогу. І нехай  Різдвяна Зоря підтримує у Ваших серцях вогонь цієї Віри, зігріває любов’ю і теплом, радістю та Господнім благословенням!», - зазначається у вітанні.

Володимир Яценківський висловив переконання у тому, що «спільні зусилля і надалі сприятимуть процвітанню України, її становленню як сильної, незалежної Держави у сім’ї європейських народів, зміцненню її дружніх взаємин з братньою Литвою».

Читайте також: Спільна військова частина України, Литви та Польщі носитиме ім’я Острозького

Зазначимо, що 21 грудня 2018 р. відбулося чергове засідання Громадської ради при Посольстві України в Литовській Республіці за участі Посла України в ЛР Володимира Яценківського, голів українських громадських організацій Литви, активу української громади, настоятеля Української Греко-католицької Церкви Пресвятої Трійці м.Вільнюса.

Представники українських громадських осередків поінформували про результати своєї роботи протягом поточного року. Відбулося конструктивне обговорення актуальних питань діяльності української громади Литви, визначено пріоритетні напрямки співпраці на найближчу та довгострокову перспективу, зокрема із організації спільної інформаційної роботи, спільних акцій на підтримку України, співпраці із задоволення освітніх потреб українців Литви.

© 2015-2018 Укрінформ

Поділитися

Коментар