Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Порошенко у Мюнхені проведе три зустрічі з американцями та переговори з генсеком НАТО

Українська

В рамках участі президента Петра Порошенка у Мюнхенській безпековій конференції заплановані три раунди його переговорів із представниками чинної американської влади.

Погодження цих переговорів підтвердила американська сторона, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

Серед іншого, Білий дім дав згоду на повноцінні півгодинні переговори Порошенка з віце-президентом США Майком Пенсом, вони відбудуться у суботу пообіді.

Перед тим у суботу Порошенко проведе окрему зустріч зі спецпредставником Держдепу по Україні Куртом Волкером. Крім цих переговорів, Волкер планує також участь у кількох зустрічах та подіях, що стосуються України, включаючи "Український ланч", організований фондом Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Також Порошенко планує окремі переговори з американським сенатором Джимом Рішем, головою комітету з питань зовнішніх зносин, представником правлячої в США Республіканської партії.

Примітно, що в Мюнхені перебуває також представниця опозиційної Демпартії, спікерка Палати представників Ненсі Пелозі. За інформацією ЄП, вона не планує зустрічі з Порошенком.

Крім того, у Мюнхені запланована зустріч президента Порошенка з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та низка інших двосторонніх переговорів.

© 2014 - 2019, Європейська правда,

Поділитися

Коментар