Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Прихильників виходу Британії з ЄС на сім відсотків більше ніж противників

Українська

КИЇВ. 15 червня. УНН. Останнє опитування у Великій Британії щодо виходу країни з ЄС, проведене соціологічним агентством TNS, показало семивідсоткову перевагу прихильників виходу країни з Європейського Союзу за декілька днів до голосування, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Згідно з результатами опитування, серед тих, хто ймовірно піде на референдум, 47% планують проголосувати за вихід з ЄС, а 40% - за те, щоб Британія залишалася в Євросоюзі. 13% опитаних заявили, що не братимуть участі в референдумі або що ще не визначилися. Для порівняння, попереднє опитування TNS показало, що за вихід проголосували би 43%, проти - 41% респондентів. Результати того дослідження були опубліковані 6 червня.

Водночас, за словами представника TNS Люка Тейлора, якщо ж брати до уваги погляди усіх опитаних, то картина виглядає більш збалансованою - 35% людей підтримують вихід з ЄС, 33% вважають, що треба залишатись, 32% - не визначились або не голосуватимуть. У дослідженні взяли участь майже 2500 осіб.

Як повідомляється, статистична похибка опитування не перевищує 2,5%.

©Інформаційне агентство «Українські Національні Новини»

Поділитися

Коментар