Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Вашингтон не збирається відкликати свого посла Йованович з України

Українська

За інформацією джерел DT.UA, всупереч чуткам, що розганяються по українському сегменту Інтернету, негайно відкликати через скандал свого посла з Києва Вашингтон аж ніяк не збирається. Більш того, держдеп вмовляє її залишитися в Україні хоча б до літа, хоча сімейні обставини, пов'язані з її близькими, вимагають повернення Марі Йованович на батьківщину.

Про це в своїй статті для DT.UA пише Тетяна Силіна. Але, за її словами, Вашингтон ніяк не може залишити Україну без нагляду або на піклування нового посла (якому потрібен час, щоб вникнути в усі нюанси українських реалій) - відразу після президентських виборів і за кілька місяців до парламентських, та ще коли Київ готуються покинути найближчим часом ще кілька послів впливових західних країн.

"Тому Марі Йованович поки залишається. Не варто гадати, з яким настроєм, - зазначає оглядач. - Але бурхливі почуття наповнюють не лише її. Як свідчать численні джерела DT.UA, держдеп не просто розсерджений, він у люті. Американська система таких витівок не прощає. Нікому і ніколи. "Юрі - капець", - найбільш коротко і влучно резюмував один з наших обізнаних співрозмовників. Але ця історія не про "бідного Юрка". В даному випадку він лише кур'єр ".

© 1994–2019 «Дзеркало тижня. Україна».

Поділитися

Коментар