Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Український дипломат закликає, не допускати розколу по лінії прихильники Порошенка - прихильники Зеленського

Українська

Український дипломат, постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба вважає найбільшою драмою  цих виборів розкол українського суспільства по лінії прихильники Порошенко - прихильники Зеленського. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

На думку Кулеби, вибори закінчаться так чи інакше, а цей розкол залишиться. «І тому цього розколу не можна допускати за жодних обставин», - наголошує дипломат.

Дипломат каже, що насправді зараз відбувається битва двох абсолютно протилежних сил і епох. «З одного боку, це нова епоха політейменту, коли політика перетворюється на розвагу. З іншого – класична політика, яка тримається не на емоціях чи розвагах, а намагається апелювати до аргументів, логіки і мислення», - зазначає дипломат.

На підтвердження своєї думки Кулеба наводить приклад гасел, що використовують кандидати у президенти.

«У Порошенка це «Думай», а у Зеленського «Весна прийде - саджати будемо». Це все протиставлення емоційного і раціонального. Це та битва, яку зараз переживає весь світ». – впевнений Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, український дипломат Дмитро Кулеба представив свою нову книгу «Війна за реальність. Як перемагати у світі фейків, правд і спільнот».

© 2009-2019, “Українські медійні системи” 

Поділитися

Коментар