Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Трамп в розмові із Зеленським пообіцяв, що США продовжать підтримувати зусилля з відновлення територіальної цілісності України - Волкер

Українська
Президент США Дональд Трамп в телефонній розмові з переможцем виборів президента України Володимиром Зеленським пообіцяв, що США і надалі підтримуватимуть зусилля України щодо відновлення територіальної цілісності, повідомив спеціальний представник державного департаменту США з питань України Курт Волкер.
"Президент Трамп подзвонив привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах і український народ з мирними і демократичними виборами. Ми будемо і надалі підтримувати зусилля України щодо відновлення її територіальної цілісності і протидії російській агресії", - написав К.Волкер на своїй сторінці в мікроблозі Твіттер в ніч на понеділок.
К.Волкер, також подякував чинного президента України Петра Порошенка "за його мужність керувати Україною в надзвичайно важкий час і за його прихильність до демократичних інститутів, а також за прийняття волі українського народу".
Як повідомлялося, у другому турі виборів президента України за даними національного екзит-полу шоумен Володимир Зеленський набирає 73% голосів, а чинний глава держави Петро Порошенко - 25,5%. Згідно з екзит-полом, проведеним на замовлення ТСН (телеканал "1 + 1"), за В.Зеленського проголосували 72,7% виборців, за П.Порошенко - 27,3%. За даними екзит-полу, оприлюдненими на телеканалі "112.Украіна", В.Зеленський в другому турі виборів президента України набирає 73,7% голосів, П.Порошенко - 26,3%.
Після оприлюднення результатів екзит-полів П.Порошенко подзвонив В.Зеленського і привітав його з перемогою на виборах президента України.
 
© 1992-2019, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар